Det rene galskab

Galskab..ja hvad er det egentlig for noget?

Tjae..jeg synes denne sætning summerer det rimelig præcist.

“Einstein defined insanity as repeating the same process and expecting different results.”

Dermed kan vi så konkludere, at wow, der er godt nok mange galninge derude. Hvor mange kender du ikke, der efter hvert nytår, starter op på den samme træningsprotokol som sidste år? De samme løbeture og den samme suppekur? Fordi nu skal det være! Nu skal de i form en gang for alle! Mange af dem mener det slet ikke dårligt, de prøver lige hårdt og ærligt hvert år, men bliver hver gang banket i jorden når resultaterne i sidste ende ikke kommer. Næste gang det bliver ‘tid’ jamen så må det virke, for nu skal det være! Nejnejnej, sådan virker det ikke, det er det rene galskab, det er sindsygt!

Grunden til at folk ikke får resultater, er fra mit synspunkt, ikke at de ikke prøver eller ikke vil. Det er fordi de ikke ved hvordan. Folk har fået banket ind i hovedet at fedttab kommer fra: spis så lidt mad som muligt og løb så meget som muligt, undgå alle former for fedt og spis komplekse kulhydrater. Spis desuden kun meget lidt kød da det giver kræft og spis gerne masser af havregryn. Bullshit. Hvis det var hemmeligheden ville folk ikke have brug for at gentage deres desperate forsøg hver vinter efter julemaden og igen hver sommer når strandsæsonen kommer.

Jamen hvad er løsningen så? For man smider jo ikke sådan en omgang kritik på bordet, uden at komme med et forslag til nye løsninger. Bloggen vil i fremtiden indeholde flere indlæg med vores løsninger, der forhåbentlig kan være med til at stoppe galskaben.

/RT

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: