Den lille smerte er den store lidelse

Her til formiddag fik jeg sendt en yderst interessant artikel jeg meget gerne vil dele med vores bloglæsere:

http://www.information.dk/273204

Artiklen handler om danskernes små smerter, det kraftig stigende medicinforbrug og hele branchen omkring medicin. Jeg synes det er skræmmende læsning og noget vi alle burde tænke meget over.

»Vi bruge smertestillende medicin som en form for redskab i en presset dagligdag, hvis vi skal nå en masse ting, måske for at få følelsen af at gøre noget. Derfor tager nogle mennesker også smertestillende rent forebyggende for ikke at risikere at blive generet af hoved- eller mavepine,«

»Det er ikke bare et spørgsmål om, hvorvidt du er syg eller ikke syg snarere tværtimod. Sygdom og behandling er altid til forhandling. Vi har i dag et sundhedssystem, hvor en person, der kommer ind fra gaden og kan navnet på et produkt, med stor sandsynlighed vil få udskrevet medicinen,«

»Vi bliver bildt ind, at teknologien kan løse alle vores problemer. At kroppen og psyken bare er et spørgsmål om biomekanik, og at maskinen kan repareres med medicin. Det syn på sundhed, der ser på mennesket som en helhed, er langt mere diffust, mens bioteknologien er mere organiseret og har langt større magt og derfor har mere at skulle have sagt, fordi det er der, industrien og pengene er,«

Frem for at bruge alt den medicin burde man i stedet opsøge en dygtig personlig træner med en Biosignature uddannelse. Dermed vil man kunne løse rigtig mange af problemerne uden medicin og bivirkninger.

/CJ

Reklamer

2 Responses to Den lille smerte er den store lidelse

  1. Kender det nok egentlig alt for godt. Ipren blev en fast følgesvend ved forstuvede ankler og andre småskavanker i forbindelse med fodbold og marathon-træning.

    Vise ord CJ.

  2. spændende – er enig i at vi i DK har et underligt forhold til vores krop, til medicin og til almindelig brug af det hele. Hvorfor spiser vi eksvis så dårlige råvare, samtidig med at vi smider halvdelen ud af det vi så har købt i diverse tilbudsaviser?
    Smerte kan jo være med til at man ikke hele hurtigt nok, men måske skulle man også tage den pause som kroppen sagde? At gå rundt dag efter dag med hovedpine eller ondt i maven, det tænker jeg ikke at det løses 4 ipren fordelt udover dagen. Gid at vi får mere respekt for eksempelvis akupunktur. Men spændende med stress. Skriv gerne mere om det.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: