Biosignature

Hvad er BioSignature?

BioSignature er en ny tilgang til fedttab og styrkelse af almen sundhed, udviklet af verdenskendte fysiske træner Charles Poliquin.

Charles Poliquin har udviklet konceptet bag BioSignature efter at have observeret og set, hvordan folk lagrer fedt. Han fandt ud af, at når en person lagrer kropsfedt, er det en indikation på deres hormonelle profil. For at tabe kropsfedtet er man nødt til at tage konkrete skridt for at rette denne hormonelle ubalance.

Trods BioSignature startede som en tilgang til eliteatleter, er denne metode brugbar for alle som ønsker at se bedre ud og forbedre deres liv. BioSignature kan endda hjælpe med at smide fedt i problemområder, som traditionelle diæter kan have problemer med. Du kan også forvente at se resultater i mange andre områder såsom søvn, energi niveau, mentalt fokus og tilmed humør.

Hvordan virker BioSignature?

Uddannede BioSignature vejledere kan udregne hvilke hormoner, der kan være ude af balance ved en hurtig og smertefri måling. Charles Poliquin har fundet frem til, at der findes 12 vigtige punkter, som hurtigt kan testes med en præcis, kvalitets hudfoldmåler – Harpender Skinfold Caliber. Hvert punkt indskrives i et computerprogram, som udregner kropsfedt og udregner, hvilke områder af kroppen som har en ubalance i fedtniveau i forhold til resten af kroppen. Eksempelvis, hvis du har for meget fedt omkring dine baglår/baller, indikerer dette, at du har for meget af det kvindelige kønshormon østrogen i kroppen. Hvis fedtet primært binder sig omkring navlen/nederste del af maven, indikerer dette at dit stresshormon kortisol er i ubalance.

Ud fra denne måling kan en BioSignature vejleder bruge informationerne til at udregne og tilpasse en individuel kost, trænings, livsstils og kosttilskudsplan. Planerne laves netop ud fra de individuelle test og ud fra kundens individuelle mål.

Resultatet? En sundere krop med lavere fedt procent hurtigere end kendte metoder.

/CJ

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: