Udos choice

Udos choice er en økologisk olieblanding som er en kilde til et højt indhold af Omega-3-fedsyrer og med et højt indhold af flerumættet fedt.

Udos choice er en unik blanding  af olier og ernæringsmæssige sekundære stoffer som opfylder kroppens behov for de essentielle fedstyrer.

Udos choice er formuleret af Udo Erasmus, og består af certificeret økologisk olier fra hørfrø, solsikkefrø og sesamfrø, med uraffinerede olier fra risklid- og riskimolie, havreklid- og havrekimolie, økologisk kæmpenatlys og lectin.

Essentielle fedstyrer Omega 3 og Omega 6 er overordentlig følsomme overfor lys, varme og ilt, derfor erUdos choice Ultimate Oil Blend mekanisk koldpresset.

Den færdigpressede olie er hældt på nitrogen skyllede glasflasker ved lav temperatur uden lys eller ilt for maksimum friskhed og stabilitet. Olien er hældt på glasflasker, idet olien kan reagere med plastik.

Udos choice var den første olieblanding på det danske marked som satte fokus på betydningen af omega 3 og 6 i én blanding. Mængdeforholdet mellem fedtsyrerne, kvaliteten af råvarerne og fremstllingsprocessen samt det brede spektrum af specialolier og antioxidanter, gør olieblandingen optimal. Hele 9 forskellige olier fra vegetabilske frøarter er sammensat i en perfekt synergi.

For bedst resultat indtages Udos choice med maden. Det øger optagelsen af olien.

Udos choice Ultimate Oil Blend skal opbevares på køl. Olien kan fryses for at forlænge holdbarheden.

Jeg anbefaler ofte mine kunder 10g til morgen og 10g til aften, som start dose. Efterfølgende tilpasses doseringen individuelt, alt efter kundes mål og kundes kost.

Kontakt Casper Jespersen for køb af Udos Choice – Jespersen.casper@gmail.com – 23373085

/Kopieret fra forhandlers hjemmeside.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: