TRX suspension training

TRX Suspension Training er en helt unik træningsform. Træningen blev udtænkt af the Randy Hetrick da han stadig var hos U. S Navy SEALs. Når de var på deres udsendte missioner var der store krav til at de stadig var i topform, og dette var ikke altid let når der ikke var meget plads, og da slet ikke nogle træningsredskaber i nærheden. Så med en del kreativitet lavede Randy og hans team det første redskab, der igennem de seneste år er videreudviklet af Fitness Anywhere Inc. og i dag er det vi kender som en TRX Suspension Trainer. Den er idag testet og anerkendt af sportsverdenen som det mest alsidige og komplette træningsredskab og træningsform nogensinde.
TRX Suspension Training er en revolutionerende metode til at træne funktionelle bevægelser, udelukkende med din egen kropsvægt som modstand.

Det er let at opsætte den transportable TRX Suspension Trainer, så du er hurtigt i gang, uanset hvor du er. Med TRX Suspension Trainer kan du udføre hundredvis af øvelser, som opbygger styrke, smidighed, balance, mobilitet og forebygge skader, alt sammen med præcis den intensitet, du selv vælger.

 

Et komplet træningsredskab
TRX er mere end blot det mest alsidige træningsredskab der findes. Det er et komplet træningssystem. For at sikre at du får succes med din træning, inkluderer hver TRX pakke komplet brugsanvisning, træningstips og et omfattende træningsprogram for hele kroppen, der kan tilpasses i takt med at dit træningsniveau forbedres.

Til personlig træning
Nu kan du virkelig differentiere dig som personlig træner. Du vil virkelig værdsætte det store varierede øvelsesudvalg der findes med TRX Suspension Training.

Ikke mindst de særlige fordele du har ved at kunne tilbyde dine kunder et fuldkrops program, udelukkende ved brug af et enkelt redskab.

Træn med dine kunder uanset hvilket træningsniveau de er på, uanset hvilke målsætninger de har, uanset hvor du er. Du vil opleve at dine kunder får stor succes med deres TRX Suspension Training, og hurtigt opnår progression i deres træning.

Træn overalt
En TRX Suspension Trainer er meget transportabel. Den vejer mindre end 0,9 kg og kan sættes op på såvel lodrette som vandrette flader.
Du kan opsætte din TRX på få sekunder, lige præcis hvor du har lyst til det. Uanset om du er ude eller inde, så du kan lave din TRX træning derhjemme, i dit træningscenter, i parken eller når du er på farten.
Så uanset hvor du er, så kan du have din træning med dig, og aldrig mere glippe din effektive TRX træning.

For at sikre at du får størst mulig succes med din TRX træning, inkluderer hver TRX pakke et komplet og omfattende træningsprogram for hele kroppen. Du vil opleve gode muligheder for at tilpasse og justere dine øvelser i takt med at dit træningsniveau forbedres. Vi vil gerne have at du bliver udfordret og opnår afvekslende træning med din TRX og derfor tilbyder vi dig også et stort udvalg af diverse trænings DVD’er. Kontakt os hvis du mangler DVDer til et specielt formål.

/CJ

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: