D-vitamin – naturens bedste medicin

D-vitamin er et hormon der bliver lavet i kroppen ud fra kolesterol,(ja, kolesterol kan andet end at tilstoppe dine årer!) ved hjælp af UVB stråler fra solen. Samtlige celler i den menneskelige krop har en receptor til d-vitamin, hvilket højest sansynligt er grunden til at d-vitamin er så vigtigt for vores sundhed. Prøv at se denne (meget) forkortede liste af hvad d-vitamin kan hjælpe på:

  • Øget testosteron niveau
  • Astma
  • Færre forkølelser og mindre influenza
  • Mindre depression
  • Betydeligt mindre chance for udvikling af sukkersyge, både type 1 og 2
  • Opbygge stærkere knogler og muskler
  • Mindre chance for at blive overvægtig
  • MINDRE KRÆFT

Det burde stå klart, at det altså er uacceptabelt, at folk der tit er syge, folk med kræft, astmatikere, diabetikere, ældre mænd og kvinder med svage knogler osv. aldrig får denne information udleveret. En af grundene kan være, at der ingen store firmaer er, som har patenteret d-vitamin og dermed kan promovere det, hvilket ellers tit ses i medicin-industrien.

Michael F. Holick, forfatter af “The vitamin d-solution”(iøvrigt en utroligt god bog), er kendt som verdens ledende d-vitamin ekspert. Dagligt kæmper han en kamp for at skabe opmærksomhed omkring naturens eget mirakelmiddel, alt imens han også konstant er med til at øge vores viden om d-vitamin med banebrydende forskning. Nedenunder er et helt nyt foredrag af Holick selv, omkring mange af de hundredevis af ting d-vitamin kan hjælpe med. Hvis du kunne tænke dig at vide mere, er foredraget helt klart et kig værd.

/RT

Reklamer

2 Responses to D-vitamin – naturens bedste medicin

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: