Paleo Challenge 2012

Paleo betyder også stenalderkost og dækker over den kost vores forfædre spiste for 40.000 år siden. Det vil sige ingen forarbejdede fødevarer og fortrinsvis frugt, grøntsager, kød og nødder. Alt sammen noget der gør det nemmere at opnå vægttab og øget velvære. Du får 1 kostplan hver uge med opskrifter, 1 træningsprogram i videoform, 4 x nyhedsmail og fri mailkorrespondance med din personlige træner over de 30 dage udfordringen kører.

Julefrokoster, hyggeeftermiddage med æbleskiver, julemaden og festmenuen nytårsaften er indtaget. Du er vågnet op til de barske realiteter – det er blevet januar, starten på et nyt år, og det er nu eventuelle nytårsforsætter skal skydes i gang. Måske har du ingen, men kunne alligevel godt tænke dig at komme af med det, julens godter har efterladt.

Med Paleo Challenge bliver du ledt på rette vej gennem fire uger. Det bliver fire uger, hvor du skal vænne dig til en anden kost end den, du nok er vant til. Nemlig den kost vores forfædre levede af for mange år siden. Ideen er at give kroppen det, den egentlig er bygget til at spise, da vores krop stadig ligner den, som vores forfædre gik rundt med. Til gengæld har det, vi spiser, ændret sig meget siden, hvilket ikke er til kroppens fordel.

Med Paleo Challenge får du hver uge en kostplan med opskrifter til hver dag. Kostplanen er baseret på frugt, grøntsager, kød og nødder. Opskrifterne er enkle, du skal bare vænne dig til at lave nogle andre retter, end du plejer. Samtidig får du et træningsprogram udarbejdet af PICP Level 2 coaches Casper Jespersen og Birgitte Møller Larsen (Videoer produceret af www.maxer.dk v. Jacob Beermann), som du kan bruge derhjemme eller i træningscentret. Hver uge dumper en nyhedsmail ind i mailboxen med artikler om kosten og redskaber til at holde vægttabet, og der er fri mailkorrespondance med din personlige træner, hvis der dukker spørgsmål op.

Paleo Challenge er en simpel måde til vægttab, og de fleste taber sig 5-6 kg gennem de fire uger – nogle mere. Casper Jespersen som står bag programmet, har en professionsbachelor i idræt og sundhed, og du er dermed i kyndige hænder.

Værdi: 1700 kr.

Pris: 799 kr.

Rabat:53 %

Kontakt: Challengepaleo@gmail.com for tilmelding til rabatpris.

/Casper Jespersen

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: