Mere energi med udendørs træning!

Vil du også have et øget energiniveau, større følelse af velbehag og mindre stress? Så er motion i naturen måske noget for dig.

Noget jeg har aldrig har forstået, er folk der udelukkende går i motionscenter for at bruge løbebånd, motionscykel eller lignende udstyr. Det er selvfølgelig fint, hvis det betyder at folk får lavet noget, men en gratis tur udenfor har altid tiltalt mig mere, selv om vinteren. Hvis du også er en af dem der dyrker motion udenfor, er her nogle gode nyheder. Udover at få et naturligt skud d-vitamin og undgå de elektromagnetiske felter fra udstyr til kredsløbstræning, er der tilsyndeladende andre fordele ved at træne udenfor.

Det er vel etableret, at der er en slags forbindelse mellem os mennesker og naturen. Vi har altså gennem evolution udviklet et forhold til naturen, som vi ikke kan ’løbe’ fra. Netop på grund af dette forhold kan motion i naturen være mere gavnlig end motion indendørs. Sammenlignet med motion indendørs, korrelerer motion udendørs med en større følelse af velbehag, øget energiniveau og tilfredsstillelse, samt mindre stress. Jeg tror nu heller ikke mange kan eller vil argumentere imod, at en gåtur ved vandet eller i skoven er mere afslappende end en gåtur på løbebåndet, men det er interessant at se videnskaben viser det samme. Husk det næste gange du er på vej til, at tage bilen til træningscenteret for at ’gå en tur’.

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.sciencedaily.com/releases/2011/02/110204130607.htm

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: