Køb af kosttilskud

Vi har indgået en yderst interessant samarbejdeaftale med Danmarks bedste kosttilskudproducent Bodylab.

Ved at trykke på billedet herunder kommer du direkte til Bodylabs side hvor du finder alt hvad du har brug for for at opnå dine drømme og resultater. Hvis du er i tvivl om hvilke tilskud du skal vælge er du velkommen til at kontakte mig pr. mail på jespersen.casper@gmail.com

Værdigrundlag Forretningsmodellen gør det muligt for Bodylab Nutrition at tilbyde sine kunder priser, som ligger væsentligt under konkurrenternes, både på Internettet og i almindelige butikker. Du sparer nemt 20-30-40 % i forhold til produkter af lignende kvalitet.

Mission Bodylab Nutritions mission er at markedsføre gennemtestede, højkvalitetsprodukter til forbrugerne. Vores sortiment skal ikke nødvendigvis være stort, men det skal afspejle det ypperste på markedet, så forbrugernes tilgang til vores produkter bliver så enkel, billig og videnskabeligt underbygget som muligt.

Bodylab Nutrition er således både registreret og godkendt som fødevaregrossist, -importør og -producent. Det betyder, at Bodylab-produkter er udsat for et af verdens strengeste kontrolsystemer.

Alle råvarer indkøbes fra nogle af verdens førende leverandører, og Bodylabs medarbejdere bruger hvert år mange ressourcer på at teste og godkende hvert enkelt parti. Alle offentlige kontrolrapporter kan ses på: Fødevarestyrelsen

Vores kunder Bodylabs brands har traditionelt henvendt sig til højtydende sportsfolk, særligt vægtløftere og bodybuildere, som værdsætter sikre kvalitetsprodukter. Dette segment er stadig en væsentlig del af vores målgruppe, men i de seneste år er fordelene ved kostoptimering blevet udbredt til mange andre dele af befolkningen.

Vores kunder tæller i dag både professionelle sportsfolk, amatører samt ældre, og vi ser i stigende grad, at kvinderne er kommet med. Da Bodylab blev etableret, var blot tre procent af vores salg til kvinder. Nu få år efter er salget til kvinder hele ni procent af den samlede omsætning.

 

Tryk på billedet herunder for at komme direkte til butikken:

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: